HuvudsidaOm företaget
230
MED9C2E3609FBDA41AAAF05856E4B217955

Välkomnande och ombonat med direkt närhet till FunäsdalsbergetSalmons väg 4B Funäsdalen by, FUNÄSDALEN

watermark

Funäsdalen by, FUNÄSDALEN

Salmons väg 4B


PRIS3 250 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

75 kvm

BIAREA

5 kvm

VÅNING

1

LÄGENHETSNUMMER

1B

MÅNADSAVGIFT

2 913 kr

BYGGÅR

22/23

PRIS

3 250 000 kr

Välkomnande och ombonat med direkt närhet till Funäsdalsberget

Den här bostadsrätten välkomnar och omsluter dig direkt du kliver in i hallen. Helt nybyggd och toppmodern ger den dig många bekymmerfria år innan något behöver göras här. Du kommer helt enkelt enkelt hit och tar semester!

Läget här på Röstberget ger dig enkel tillgång till alpin skidåkning, längdåkning och cykelleder. Dessutom har du lätt promenadavstånd till hela Funäsdalens restauranger och butiker.

Med 3 sovrum, stort badrum med bastu och en extra wc huserar man lätt en familj och några till. Allrummet och köket hänger ihop och inbjuder till socialt hemmaliv. Här finns utgång till en uteplats med em/kvällsol och härlig utsikt mot Funäsdalsberget.
Ett mycket rymligt förråd om hela 5 kvm ligger helt i anslutning till lägenheten och gör det enkelt att förvara både cyklar, skidor och grill.

Till varje bostadsrätt finns en parkering med både laddmöjlighet och uttag för motorvärmare och i ett separat hus i området finns 23 extra förråd som kan hyras av föreningens medlemmar. Bra saker som gör livet enklare.

Kika in på den filmade visningen under viktiga dokument och boka en visning på plats direkt på vår hemsida. Passar inte visningstiden kontaktar du oss så kikar vi på andra möjligheter.

Missa inte den här fina lägenheten med ovanligt bra förrådsmöjligeter och toppenläge!

Bilder

MED9C2E3609FBDA41AAAF05856E4B217955
MED5537E86F0C444C4ABA696C52F07DF882
MEDD2B92D18C38F4313BD53EBF1AAC94ED0
MED14A157E2082A4CF795D78278C7F9AC13
MEDA63E2424E38E447C9D00C5EF9F8ECA6F

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

75 kvm

BIAREA

5 kvm

LÄGENHETSNUMMER

1B

VÅNING

1 av 2

MÅNADSAVGIFT

2 913 kr

BYGGÅR

22/23

PRIS

3 250 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

Interiören har en ombonad känsla med gråbetsade träpanel på väggar och 1-stavs trägolv i ek. I badrum, hall och wc ligger ett granitkeramikgolv i grått.

HALL

Hallen har plats för avhängning och här står ett torkskåp och ett städskåp placerat. Rummet är långsmalt och alla andra rum nås härifrån.

ALLRUM OCH KÖK

Allrummet och köket är rymligt och ligger med flera fönster och dörr ut mot uteplats. Rummet har gott om plats för både sällskapsmöbel och matmöbel. Köket är rustat med vitvaror i rostfritt utförande, induktionshäll, inbyggnadsugn, fläkt, diskmaskin, micro, kyl och frys. Släta köksluckor från Ballingslöv i grå/grön kulör som passar fint ihop med kulören på ytskikten.

SOVRUM

Det här sovrummet ligger i anslutning till entrén och har plats för en våningssäng.

WC

WC-rum med handfat och wc.

SOVRUM

Det här sovrummet har plats för en våningssäng med bredare underslaf och här står en dubbelgarderob. Här finns ett bra ägarskåp med lås för den som hyr ut sitt boende.

SOVRUM

Det största sovrummet har plats för en dubbelsäng och flera garderober bakom skjutdörrar.

BADRUM

Stort badrum med wc, kommod, spegelskåp, dusch med raka, frostade väggar, handdukstork, kombimaskin för tvätt och tork och givetvis en bastu med lavar i asp och trevligt fönster för ljusinsläpp, helglasad dörr och belysning under lavar.

Om området

Funäsdalen är en aktiv fjällby mitt i Funäsfjällen och är den största orten i västra Härjedalen. Byn ligger vackert på Funäsdalsbergets sluttning mot Funäsdalssjön och är en genuin fjällby med fullt serviceutbud inom gångavstånd. Här är turismen huvudnäringen och här finns flera välkända turisorter i närheten som Bruksvallarna, Ramundberget, Tänndalen, Hamra, Ljusnedal, Messlingen och Tännäs.

I Funäsdalen finns det hälsocentral, systembolag, bibliotek, apotek, livsmedelsbutiker(Ica samt Coop), hotell och butiker med stort sortiment inom sport och fritid. Det finns också gott om restauranger, pubar och nattklubbar. Här bor ca 2 000 personer men antalet ökar väsentligt under turistsäsongen. Fin byskola i årskurserna förskola till årskurs 9 finns.
Funäsdalsberget erbjuder rolig skidåkning med både branta och svåra partier, långa härliga sluttningar och utmanande skogspartier. Så oavsett om du är en inbiten alpinåkare eller provar att åka skidor eller snowboard för första gången kommer du att hitta det som passar dig. Barnen åker gärna i Lolandet och Trotparken. För de som tycker om parkåkning så finns hopp och rails. Gondolen länkar ihop berget med byn och nu kan du ta skidorna ner och besöka alla restauranger och butiker för att sedan ta dig upp till skidåkningen igen.

För dig som gillar längdåkning så finns Nordic Ski Center med 300 km väl preparerade skidspår. Du kan starta var som helst i Funäsdalen.

Under sommaren kan du bada i Funäsdalssjön, klättra Via Ferratan till toppen av berget eller bara ta Gondolen upp för att äta en god lunch. På fjället finns flera MTB- och vandringsleder och du kan även utforska fjället från hästryggen. Vill du hellre vara i den låglänta naturen så passar Ljusnan utmärkt för paddling.

KOMMUNIKATION

Med bil
Snabbaste vägen Stockholm är via Hudiksvall, Ljusdal och Sveg. Från Göteborg åker du antingen via Oslo och Röros eller via Mora och Sveg. Alternativt via Idre och fjällvägen till Funäsdalen.

Med flyg
Närmaste flygplats ligger i Sveg (12 mil) och Röros (7 mil).

Hyrbil
Finns på både Röros och Svegs flygplats.

Med buss
Från Stockholm, Uppsala och Gävle tar du Härjedalingen de flesta dagarna i veckan.

NÄRSERVICE

Centralt läge i Funäsdalen med all tänkbar service. Inom gångavstånd finner du restauranger, matvarubutiker, systembolag, naprapat, Byggnadsvårdsbutik, mäklare, tankstation samt skola och förskola.

Hamrafjället 14 km
Tänndalen 18 km
Fjällnäs 20 km
Bruksvallarna 17 km
Ramundberget 23 km
Messlingen 32 km
Tännäs skidanläggning 22 km

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

3,09 %

Ekonomi

EL

8 775 kr

FÖRSÄKRING

1 000 kr

ÖVRIGT

3 408 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

13 183 kr / år

KOMMENTAR

Posten el avser den totala elkostnaden inkl värme, hushållsel och fasta kostnader och är en beräkning då boendet är helt nytt. Separat debitering efter förbrukning/schablon (eget abonnemang för hushållsel och schablon för värme) kommer att ske avseende hushållsel och värme oh beräknas till 115 kwh/kvm/år.
Posten försäkring är också en uppskattning och kan variera beroende på bolag och valt innehåll i försäkringen.
Posten övrigt avser en fast kostnad per månad för parkeringsplats med motorvärme och ladduttag. En rörlig avgift för elförbrukning tillkommer.

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerfamiljshus i 2 plan

BYGGNADSÅR

22/23

UPPVÄRMNING

Bergvärme, golvvärme

VENTILATION

Värmeåtervinning med balanserad från- och tilluft. Spisfläkt ansluts direkt till IM kanal.

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Ej utförd

ÖVRIGA BYGGNADER

Bostaden har ett förråd i anslutning till entrén om hela 5 kvm.

En separat byggnad som innehåller det gemensamma teknikrummet och 23 extra förråd som kan hyras av föreningens medlemmar.

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Röstbergsgårdarna

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER

36

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter juridisk person

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 338 kr betalas av köpare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

476 kr

INFORMATION AVGIFT

Avgifts erläggs månadsvis i förskott.

OM FÖRENINGEN

Föreningen består av 36 lgh fördelat på 9 hus. Det finns lägenheter i storlekarna, 35 kvm, 53 kvm, 75 kvm, 85 kvm och 96 kvm och de har mellan 2-5 r o k.

PARKERING

Varje lgh har tillgång till parkering med motorvärmare och laddare för el-bil. Därtill finns ett antal besöksparkeringar.

ÖVRIGT

Byggnaderna:

Isolerad betongplatta på mark
Stomme i trä och betong
Fasader klädda med träpanel
Takstomme av trä och takbeklädnad av plåt och delvis torv
Öppningsbara eller fasta 3-glasfönster
Värme distribueras via kulvert från bergvärmeanläggning, vattenburen golvvärme med rumstermostater
Ventilationssystem med värmeåtervinning och balanserad till- och frånluft
Spisfläkt ansluten direkt till IM-kanal

Karta

Härjedalen Funäsdalen by

Salmons väg 4B

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579